He Ota Hou mo te Polybutylene Terephthalate(PBT) Mai i te Kaihoko i UAE

Rongorongo

He Ota Hou mo te Polybutylene Terephthalate(PBT) Mai i te Kaihoko i UAE

I te Hepetema, i waimarie a KOTAHI AO ki te whiwhi Uiuitanga mo te Polybutylene Terephthalate(PBT) mai i te wheketere taura i UAE.

I te timatanga, ko o raatau tauira e hiahiatia ana hei whakamatautau. I muri i to maatau korero mo o raatau hiahia, ka tohatohahia e matou nga waahanga hangarau o te PBT ki a ratou, i tino rite ki o raatau hiahia. Na ka tukuna e matou to maatau korero, a ka whakatauritehia o taatau waahanga hangarau me nga utu ki etahi atu kaiwhakarato. A, ka mutu, na ratou matou i whiriwhiri.
I te Mahuru 26, i kawea mai e te kaihoko nga korero pai. Whai muri i te tirotiro i nga whakaahua wheketere me nga riipene whakaata i tukuna e matou, ka whakatau ratou ki te whakatakoto i tetahi ota whakamatautau mo te 5T kaore he tauira whakamatautau tika.
I te 8 o Oketopa, i whiwhi matou i te 50% o te utu o mua a te kaihoko. Na, ka whakaritea e matou te hanga o te PBT tata. Na ka utuhia te kaipuke me te tuhi i te waahi i te wa ano.

PBT (1)
PBT (2)

I te Oketopa 20th, i pai te tuku i nga taonga i runga i nga whakaritenga a te kaihoko me te tohatoha i nga korero hou ki te kaihoko.
Na to maatau ratonga whanui, ka tono mai nga kaihoko ki a maatau mo nga korero mo te konumohe konumohe rīpene Mylar, rīpene hiato maitai-kirihou me te riipene aukati wai.
I tenei wa, e korero ana matou mo nga waahanga hangarau o enei hua.


Wā tuku: Maehe-03-2023